Με φιλοφρονήσεις και ποδόσφαιρο η επίσκεψη Τσίπρα στη Χίο: «Έχουν πάθει έρωτα πολλές μαζί σου», «τριφυλλάρα πρόεδρε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Με φιλοφρονήσεις και ποδόσφαιρο η επίσκεψη Τσίπρα στη Χίο: «Έχουν πάθει έρωτα πολλές μαζί σου», «τριφυλλάρα πρόεδρε» (vid)
Οι γυναίκες αποθέωσαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Χίο αλλά και οι νεαροί οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε επίσκεψη στην Χίο, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου και ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα social media στιγμότυπα από την παραμονή του στο νησί.

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ανέφερε πως «Η συγκέντρωση είναι διπλή απ' ότι περίμενα διότι εσείς οι Χιώτες πηγαίνετε δυο δυο».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε και φιλοφρονήσεις από γυναίκες ψηφοφόρους, ευχές από μικρά παιδιά αλλά και ποδοσφαιρικούς χαιρετισμούς σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα του είπε: «δεν είσαι μόνο όμορφος, αλλά έχεις και τέτοιο λέγειν που ξεπέρασες και τον Ανδρέα Παπανδρέου». Μια άλλη ψηφοφόρος είπε επίσης: «Έχουν πάθει έρωτα πολλές μαζί σου».

Ωστόσο, ένα μικρό κορίτσι του ευχήθηκε: «με το καλό πρωθυπουργός» και ο Αλέξης Τσίπρας της απάντησε: «σ' ευχαριστώ πολύ».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος παρακολουθεί ποδόσφαιρο και έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, φωτογραφήθηκε με νέα παιδιά και μάλιστα ένα εξ' αυτών φορούσε καπέλο των πράσινων και του είπε «τριφυλλάρα πρόεδρε!».

Επίσης, ένας άλλος νεαρός τον είχε ζωγραφίσει με φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφού ο Αλέξης Τσίπρας σ΄ ένα πρόσφατο QnA στο Instagram είχε απαντήσει σε ερώτηση πολίτη πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ομάδα, θα ήταν η Μπαρτσελόνα».