Οπαδική επίθεση στην Θεσσαλονίκη: Έβγαλε μαχαίρι ο... στόχος, αστυνομικός έπεσε και τραυματίστηκε

Επιμέλεια: Newsroom
Οπαδική επίθεση στην Θεσσαλονίκη: Έβγαλε μαχαίρι ο... στόχος, αστυνομικός έπεσε και τραυματίστηκε
Ένας εκ των αστυνομικών, γλίστρησε στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τα άτομα και τραυματίστηκε ελαφρά.

Ακόμα ένα επεισόδιο μεταξύ οπαδών σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πέντε άτομα συνεπλάκησαν σε εμπορικό κέντρο, μπροστά στα έντρομα μάτια πολιτών.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, τέσσερα άτομα, οπαδοί ομάδας της Θεσσαλονίκης, πήγαν σε καφετέρια στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία», όπου συχνάζουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας της πόλης. Τα άτομα ήρθαν σε διαπληκτισμό με νεαρό άνδρα, ο οποίος είναι γνωστός οπαδός στις αστυνομικές Αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι για να απωθήσει τα άτομα, τα οποία πήραν καρέκλες από το κατάστημα και τις πέταξαν προς το μέρος του.

Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία επενέβησαν για να λήξει το επεισόδιο. Ένας εκ των αστυνομικών, γλίστρησε στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τα άτομα και τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα που είχε το μαχαίρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση του νόμου περί όπλου. Αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του ατόμου.