Αφέθηκε ελεύθερος o Μπόρις Κλέιμαν με εγγύηση 20.000 ευρώ

Επιμέλεια: Newsroom
Αφέθηκε ελεύθερος o Μπόρις Κλέιμαν με εγγύηση 20.000 ευρώ
Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του στον ανακριτή. Στον ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονη σε μπαρ στο Κολωνάκι, επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.

Ο τερματοφύλακας οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο χθες στις 10 το πρωί, αλλά πέρασε στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 14:00, καθώς ανέμενε να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις δύο μαρτύρων που πρότεινε προς υπεράσπισή του. Πρόκειται για τον συμπαίκτη του, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος υποστήριξε ότι η ανήλικη προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή κι εκείνος την έδιωξε. «Η κοπέλα είναι εκείνη που τον έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε. Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε», είπε ο ποδοσφαιριστής.

Την αθωότητα του Μπόρις Κλέιμαν για τις κατηγορίες περί ασέλγειας μιας 18χρονης σε κλαμπ στο Κολωνάκι υπερασπίστηκε ο δικηγόρος του σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Παράλληλα, ο φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης από την μεριά του είπε: «Δεν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Μπόρις και του κοριτσιού. Είναι όλα ψέματα. Ένας από τα αγόρια της παρέας της ήταν θυμωμένος, που εκείνη καθόταν μαζί του και τον ακολουθούσε, έτσι εκείνος απαίτησε από κείνη να φτιάξει μία ιστορία. Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ, δεν φύγαμε ο ένας από τον άλλον καθόλου. Αυτοί είπαν στα media πως υπήρχαν θέσεις VIP και τέτοια, ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν όλοι στο ίδιο μέρος όπου όλοι μπορούσαν να μας δουν. Χορεύαμε και πίναμε».