Ροντέο στον «αέρα» με Αντώναρο και Παπαδημητρίου: «Είστε βρωμερός», «Σας αγόρασε ο Τσίπρας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ροντέο στον «αέρα» με Αντώναρο και Παπαδημητρίου: «Είστε βρωμερός», «Σας αγόρασε ο Τσίπρας» (vid)
Έντονη τηλεοπτική αντιπαράθεση είχαν ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Χαμός επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη συμμετοχή του Ευάγγελου Αντώναρου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας αρχικά: «Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος του απάντησε: «Αφήστε τα παιχνίδια, είμαι έμπειρος, αφήστε τους υπαινιγμούς». Στη συνέχεια ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τον κατηγόρησε ότι τον εξαγόρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο να απαντά: «Εμένα κανείς δεν με εξαγοράζει».

Τότε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος

Αντώναρος: Σιχαίνομαι τις στάμπες καραμανλικός, παπανδρεϊκός. Εγώ είμαι ο Ευάγγελος Αντώναρος και έχω τις απόψεις μου. Δεν θα σας πω πόσο καιρό έχω να μιλήσω με τον Κώστα Καραμανλή.

Παπαδημητρίου: Δεν αφήνετε τον άλλο να μιλήσει, αυτά σας είπαν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Αντώναρος: Έχω πει 150.000 φορές ότι οτιδήποτε έχω πει είναι δική μου άποψη.

Παπαδημητρίου: Έχετε πλασαριστεί, καθόλου δεν σας έχει πλασάρει κανείς, έχετε πλασαριστεί σε μια αργόσχολη στάση στο Κολωνάκι κάθε πρωί ως εκπρόσωπος του Καραμανλή, δεν έχετε ποτέ διαψεύσει. Ο Τσίπρας σας “αγόρασε” γι’ αυτό τον λόγο

Αντώναρος: Είστε βρωμερός και υβριστικός και συκοφάντης, κανείς δεν με εξαγοράζει.

Παπαδημητρίου: Δεν εξαγοράζει εσάς αλλά την εικόνα του ανθρώπου που βρίζει από το πρωί ως το βράδυ τον Μητσοτάκη.

Αντώναρος: Ό,τι έχω πει έχει βγει, μου αποδίδονται ημερομηνίες για τις εκλογές που δεν έχουν καμία σχέση με τις εκλογές. Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει Αντώναρο και ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ συντάσσομαι με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν με ρωτάτε αν έχω γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, σας απαντώ όχι.