Ποινική δίωξη στον Κλέιμαν για το περιστατικό στο Κολωνάκι, οδηγήθηκε στον ανακριτή

Ποινική δίωξη στον Κλέιμαν για το περιστατικό στο Κολωνάκι, οδηγήθηκε στον ανακριτή

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Κλέιμαν αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο
Ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν οδηγήθηκε στον ανακριτή για το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος κοπέλας στο Κολωνάκι.

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/4) ο Μπόρις Κλέιμαν. Ο 33χρονος τερματοφύλακας του Βόλου, συνελήφθη τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, μετά από επεισόδιο σε μπαρ του Κολωνακίου όπου κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος νεαρής γυναίκας από το Βέλγιο (σ.σ. έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος).

Συγκεκριμένα, ο Κλέιμαν, ο οποίος μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού τέθηκε εκτός ομάδας, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας μέσα σε μπαρ.

Ακολούθησε συμπλοκή με φίλους της κοπέλας, υπηκόους Βελγίου. Παρενέβη άμεσα η Αστυνομία η οποία τους προσήγαγε όλους. Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα