Στη φυλακή ο 33χρονος αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών: Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός

Newsroom
Στη φυλακή ο 33χρονος αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών: Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός
Στη φυλακή θα βρεθεί ο 33χρονος αστυνομικός, ο οποίος και κατηγορήθηκε ότι διακινούσε ναρκωτικά και αναβολικά σε πριβέ πάρτι, χρησιμοποιώντας πολύ συχνά για τις μεταφορές του το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι απολογίες των κατηγορουμένων, ανάμεσά τους και οι δυο αστυνομικοί για διακίνηση ναρκωτικών.

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ακόμα και με το περιπολικό. Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε όμως μετά την απολογία του και ένας άνδρας «γείτονας» του αστυνομικού.

Σύμφωνα με το «Law and Order» ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δήλωσε εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ισχυρίστηκε ότι αποθήκευε τις ουσίες κατ´ εντολή τρίτου προσώπου που τον κατονόμασε.

Αφέθηκε ελεύθερος ο ειδικός φρουρός

Αντίθετα, ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και εγγύηση 1.500 ευρώ αφέθηκε η σύντροφος του αστυνομικού, κατηγορούμενη πως γνώριζε τη δραστηριότητα του, κάτι που η ίδια αρνείται.

Ακόμη ελεύθερος αφέθηκε χωρίς περιοριστικούς όρους και ο 34χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος φέρεται πελάτης του αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος προμηθεύονταν από το συνάδελφό του κάνναβη για προσωπική του χρήση. Την ίδια ουσία προμηθεύονταν και ένας θείος του, ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Τέλος, κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η σύντροφος του «γείτονα» του αστυνομικού. Η συγκεκριμένη γυναίκα αρνείται κάθε πράξη διακίνησης και αφέθηκε ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό Τμήμα.