Κλέιμαν από κρατητήρια: «Απλά χόρεψα μαζί της και τίποτα άλλο»

Επιμέλεια: Newsroom
Κλέιμαν από κρατητήρια: «Απλά χόρεψα μαζί της και τίποτα άλλο»
Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Βόλος που αγωνίζεται στη Super League κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών της ΓΑΔΑ και αρνείται τα όσα του αποδίδονται από την ανήλικη, κατηγορώντας τη μάλιστα ότι εκείνη ευθύνεται.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκεται ο τερματοφύλακας, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (11/4) από τις αστυνομικές Αρχές, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού ανήλικης κοπέλας από το Βέλγιο μέσα σε μπαρ του Κολωνακίου.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Βόλος που αγωνίζεται στη Super League κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών της ΓΑΔΑ και αρνείται τα όσα του αποδίδονται από την ανήλικη, κατηγορώντας τη μάλιστα ότι εκείνη ευθύνεται, ενώ επάνω του βρέθηκε και 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

O δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, δήλωσε πως ο 32χρονος θα υποστηρίξει ότι είναι αθώος κατά την απολογία του τη Μεγάλη Πέμπτη. Ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει ότι από τη δικογραφία, αλλά και από όσα κατήγγειλε η 17χρονη δεν προκύπτουν ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν την κατηγορία για βιασμό.

«Δεν υπάρχει ούτε στη δικογραφία, ούτε στην καταγγελία της φερόμενης ως παθούσας είτε υπαινιγμός, είτε ευθύς ισχυρισμός ότι υπήρξε βία ή ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή εν γένει», ανέφερε συγκεκριμένα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είπε στον δικηγόρο του πως δεν είχε καμία επαφή με την κοπέλα: «Δεν είχε καμία επαφή μαζί της. Εκείνη τον προσέγγισε στο τραπέζι που καθόταν. Υπάρχουν κάμερες στο μαγαζί που μπορούν να πιστοποιήσουν τα λεγόμενα μας και αναμένουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος

Όσο για την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, για την οποία διώκεται επίσης ο Μπόρις Κλέιμαν, ο δικηγόρος του διευκρινίζει ότι βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης σε μέλος της παρέας του και όχι στον ίδιο. Ο κ. Παπαδόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι λόγω των όσων καταγγέλθηκαν εναντίον του ποδοσφαριστή τα οποία έφεραν την απομάκρυνσή του από την ομάδα του Βόλου, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας βρίσκεται σε «κακή ψυχολογική κατάσταση».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής με το σχολείο της. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα αφορά σε:

  • βιασμό χωρίς συναίνεση
  • σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και
  • προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

«Χόρεψα μαζί της, τίποτε άλλο»

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο Κλέιμαν βρίσκεται σε κελί του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ και ο ποδοσφαιριστής, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, φέρεται να υποστήριξε: «Ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτε άλλο».

O 33χρονος που συνελήφθη και ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας. Ο γνωστός τερματοφύλακας ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη.