«Βόμβα» Λιανού για Survivor: «Κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν locals για να εκθέτουν τους παίκτες» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Βόμβα» Λιανού για Survivor: «Κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν locals για να εκθέτουν τους παίκτες» (vid)
Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους στον Άγιο Δομίνικο για να εκθέτουν με βίντεο ντοκουμέντα τους παίκτες.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star με τις παραβιάσεις κανονισμών και τις αποβολές παικτών κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ άφησε για λίγο το Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα για να πάρει την οικογένειά του και να κάνουν Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο και όπως ήταν αναμενόμενο, οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν πολλές. Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο βίντεο, στο οποίο η Αφροδίτη Σκαφίδα παίρνει φαγητό από ντόπιο, κάτι που όπως φαίνεται θα φέρει την αποβολή της από το παιχνίδι.

«Είναι τραγικό το βίντεο που βγήκε με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει από τα σκουπίδια. Κι εγώ να το είχα στην τσέπη μου και να ήθελα να βλάψω με κάποιον τρόπο είτε το πρόγραμμα είτε τους συγκεκριμένους παίκτες δεν θα το έβγαζα γιατί το θεωρώ λίγο ακραίο. Υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που τρώνε από τα σκουπίδια αυτή τη στιγμή, πρέπει να σεβαστούμε λίγο κάποιες καταστάσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και συνέχισε: «Έχει χάσει το παιχνίδι η παραγωγή; Μπούρδες. Άμα βγάλουμε τα άπλυτα στη χώρα όλων των τηλεοπτικών παραγωγών, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα. Reality επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες».

Τέλος για τη συμφωνία των παικτών με τον Ατζούν Ιλιτζαλί πριν αρχίσει το παιχνίδι, πρόσθεσε: «Η συμφωνία που έκαναν οι παίκτες, γιατί ήμουν παρών, ήταν ότι δεν θα επιτρέψουν την οργανωμένη κλοπή και επικοινωνία. Γι’ αυτές τις δύο περιπτώσεις, ο Ατζούν τους είχε ρωτήσει τι θα κάνουμε για να είναι δίκαιο το παιχνίδι και είπαν αποβολή».