Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Εκτάκτως στο συμβούλιο ο Ατζούν, φήμες για αποβολή της Σκαφίδα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Εκτάκτως στο συμβούλιο ο Ατζούν, φήμες για αποβολή της Σκαφίδα (vid)
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο στο Survivor All Star για να ανακοινώσει ποινή για παραβίαση κανονισμών.

Νέα μεγάλη ανατροπή αναμένεται στο Survivor All Star, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο, καθώς όπως είπε στους παίκτες, κάποιοι ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και τους ζήτησαν φαγητό.

«Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών στο φετινό Survivor. Θέλουμε αυτό το σόου να είναι δίκαιο για όλους. Ορισμένοι από εσάς ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και ζήτησαν από αυτούς φαγητό. Οπότε η απόφασή μας είναι δυστυχώς...», είπε ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνδυασμό με το πρόσφατο βίντεο που βγήκε στην επιφάνεια, στο οποίο η Αφροδίτη Σκαφίδα παίρνει φαγητό από ντόπιο.

Άρα όπως όλα δείχνουν η αθλήτρια στίβου θα αποβληθεί και θα αποχαιρετήσει πρόωρα τον Άγιο Δομίνικο, λίγο πριν το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Αν επιβεβαιωθεί η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, θα πρόκειται για την πέμπτη στο φετινό Survivor, καθώς είχαν προηγηθεί οι Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα και ακολούθησαν Ηλίας Γκότσης, Γιωρίκας Πιλίδης για παραβίαση κανονισμών. Να σημειωθεί ότι εκτός από τις τέσσερις αποβολές έχουν γίνει και δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Στάθη Σχίζα.