Γονείς καταγγέλλουν ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου τους από αστυνομικό: Τον έριξε κάτω,τον χτύπησε και τον πατούσε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γονείς καταγγέλλουν ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου τους από αστυνομικό: Τον έριξε κάτω,τον χτύπησε και τον πατούσε» (vid)
Σοβαρή καταγγελία στη Θεσσαλονίκη, καθώς γονείς αναφέρουν ότι εκτός υπηρεσίας αστυνομικός ξυλοκόπησε τον 15χρονο γιο τους.

Νέο περιστατικό βίας κατά 15χρονου, αλλά αυτή τη φορά όχι από συνομήλικους και ανήλικους αλλά από έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας καταγγέλλουν οι ίδιοι οι γονείς του παιδιού. Συγκεκριμένα, το παιδί φέρεται να έπαιζε με φίλους του στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όπου είδαν μια τσάντα με τρόφιμα την οποία είχε αφήσει μία γυναίκα και πήγαν να την πάρουν.

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τους αντιλήφθηκε και τους έκανε παρατήρηση, ενώ σύμφωνα με τους γονείς χτύπησε τον 15χρονο. Όπως υποστηρίζουν έριξε το παιδί κάτω και έβαλε το πόδι του πάνω του όσο αυτό ήταν στο έδαφος.

Ο 15χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» από την Πέμπτη με κακώσεις στο κεφάλι αλλά και μώλωπες, ενώ στο συμβάν ενεπλάκη και ο πατέρας του παιδιού. Η μητέρα του παιδιού, ανέφερε πως ζήτησε τον λόγο από τον αστυνομικό ο οποίος της είπε «καλά του έκανα», σύμφωνα με την ίδια, ενώ πήγε και ο πατέρας να ζητήσει τον λόγο και φέρεται να χτύπησε τον αστυνομικό. Ο αστυνομικός πήγε στο 424 Στρατιωτικό νοσοκομείο ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του 15χρονου συνελήφθησαν, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

«Το παιδί μου δέχθηκε μία πολύ γερή επίθεση από τον αστυνομικό. Με ενδιαφέρει η υγεία του παιδιού μου, το οποίο νοσηλεύεται από την Πέμπτη με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι του, και πιο μεγάλα τραύματα είναι τα ψυχολογικά που έχει υποστεί αυτό το παιδί. Είναι 15 ετών, σε κρίσιμη ηλικία», ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» η Μαρία Θεοδωράκη, μητέρα του 15χρονου.