Σοϊλέδης για Survivor: «Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής, δεν μου φέρθηκαν σωστά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοϊλέδης για Survivor: «Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής, δεν μου φέρθηκαν σωστά» (vid)
Ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στους λόγους που δεν βρέθηκε στο Survivor All Star εκφράζοντας την πικρία του.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μίλησε για τον λόγο που δεν είναι στο Survivor All Star και την πικρία που νιώθει.

«Το αγάπησα το παιχνίδι, αλλά έχω πικρία κατά κάποιο τρόπο μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά. Πάντα μιλούσα με τα καλύτερα λόγια και τους φερόμουν σωστά. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός, παρόλο που προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω που μου στοίχισε.

Ακόμα και στον τελικό, που δεν το έχω πει, παρόλο που ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ. Πήγα και τους ευχαρίστησα όλους και δεν σηκώθηκε ένας να με χαιρετήσει. Ήταν όλοι ξαπλωμένοι κι είπαν γεια σου Άρη, λες και τους έκανα κάτι. Οι περισσότεροι ηχολήπτες, cameraman μετά το παιχνίδι με πήραν τηλέφωνο να βγούμε για καφέ. Η επικοινωνία, ο τσακωμός και πράγματα που έλεγαν άλλοι παίκτες, μου στοίχισαν» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής σχολίασε το βλέμμα της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά στον τελικό του περυσινού Survivor. «Όσον αφορά το βλέμμα του τελικού, τι περίμενε ο κόσμος; Να χάσω, να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίζει; Δεν υπήρξε ούτε κακία και σηκώθηκε να δει την αντίδραση την δική μου κι όλα καλά. Δεν υπήρχε εκείνη την ώρα λόγος να τραβήξουν την φάτσα της Μαρίας. Δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να τραβήξουν το πρόσωπο του νικητή και την χαρά του. Το θεωρώ λόγο τραβηγμένο».