«Στιγματισμένος» ο Γιαννόπουλος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»: «Ο κόσμος στον δρόμο με αποκαλεί “Μάκη”»

Newsroom
«Στιγματισμένος» ο Γιαννόπουλος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»: «Ο κόσμος στον δρόμο με αποκαλεί “Μάκη”»
Εγώ έχω απεμπλακεί από τον ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στον δρόμο ακόμα και σήμερα, με αποκαλεί "Μάκη" και μάλιστα, μου λένε και ατάκες από τη σειρά» είπε ο ηθοποιός.

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς και αγαπημένους τηλεοπτικούς του ρόλους, που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό, είναι αυτός του «Μάκη Κοτσάμπαση» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», του αργόσχολου συζύγου και πατέρα, που είχε αδυναμία στις μπίρες.

Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε, ο Τάσος Γιαννόπουλος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά και τον ρόλο του «Μάκη» που τον σημάδεψε. Παράλληλα, εξήγησε τον λόγο που η τηλεόραση άργησε να μπει στη ζωή του.

«Άλλαξε η ζωή μου, έγινα αναγνωρίσιμος. Μέχρι τότε, έκανα μόνο θέατρο. Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήρθε το 2007 με το "Ευτυχισμένοι μαζί". Με τον Γιάννη Μπέζο γνωριζόμασταν, είχαμε δουλέψει μαζί πέντε χρόνια νωρίτερα, όταν ανεβάσαμε τη "Λυσιστράτη" στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Δουλέψαμε 1-2 φορές ακόμα στο θέατρο και μου πρότεινε τον ρόλο στη σειρά. Μια πραγματικά ευτυχής συγκυρία για εμένα. Ήμουν εξ αρχής θετικός, δεν το σκέφτηκα καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή η σειρά μου άλλαξε τη ζωή. Ξαφνικά έγινα γνωστός σε ένα πολύ πιο ευρύ κοινό. Με βλέπανε στον δρόμο και με σταματούσανε, μου φωνάζανε "που 'σαι ρε Μάκη;" και τέτοια. Με κοιτάζανε και γελάγανε κι απορούσα, νόμιζα ότι κάτι έχω. Δεν είναι εύκολο να σου συμβαίνει αυτό από τη μια μέρα στην άλλη. Σιγά σιγά, με τα χρόνια, χτίζεις μια οικειότητα με τον κόσμο. Είναι όμορφο να έχεις άμεση ανταπόκριση, να σου λένε μπράβο», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τον ρόλο του Μάκη, ο οποίος έχει πλέον, συνδεθεί με το όνομά του, δήλωσε: «Εγώ έχω απεμπλακεί από τον ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στον δρόμο ακόμα και σήμερα, με αποκαλεί "Μάκη" και μάλιστα, μου λένε και ατάκες από τη σειρά. Επίσης, με θυμούνται από τον ρόλο του Λίνου στη σειρά "Κλινική Περίπτωση", στην οποία ήμουν πάλι με τον Γιάννη Μπέζο».