Οπαδική επίθεση στα Γιάννενα: Ένταση και απίστευτο ξύλο κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οπαδική επίθεση στα Γιάννενα: Ένταση και απίστευτο ξύλο κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων (vid)
Απίστευτο ξύλο έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων κατά την μεταφορά των συλληφθέντων οπαδών.

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το πρωί της Κυριακής στα Γιάννενα (9/4) κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων για την οπαδική συμπλοκή από την οποία ένας 30χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ, επικράτησε μεγάλη ένταση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στη νότια πλευρά του, καθώς οι αστυνομικοί δεν έβαλαν τους συλληφθέντες από την κεντρική είσοδο, για την αποφυγή επεισοδίων.

Ωστόσο η ένταση τελικά δεν αποφεύχθηκε. Συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή. Οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί».

Το απόγευμα της Παρασκευής (7/4) πέντε άτομα κατέβηκαν από αυτοκίνητο και με καδρόνια επιτέθηκαν σε τέσσερις νεαρούς, ηλικίας 20, 29 και 30 ετών.

Και οι τέσσερις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τον 30χρονο να είναι βαριά τραυματισμένος και να απαιτείται χειρουργείο. Άλλοι δύο είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένοι και ο τέταρτος ελαφρά.