Ο Τσίπρας στηρίζει ανοιχτά τον Παππά για τον Δήμο Αθηναίων: «Να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής»

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Τσίπρας στηρίζει ανοιχτά τον Παππά για τον Δήμο Αθηναίων: «Να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής»
Στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά για τον Δήμο Αθηναίων.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ανακοίνωσε την στήριξε του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων.

«Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας ότι «ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους».

«Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να συμπληρώσει: «Το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας».