Ατύχημα για την Αγγελική Νικολούλη: Γιατί δεν θα προβληθεί το «Φως στο Τούνελ»

Επιμέλεια: Newsroom
 Ατύχημα για την Αγγελική Νικολούλη: Γιατί δεν θα προβληθεί το «Φως στο Τούνελ»
Η παρουσιάστρια είναι καλά στην υγεία της, αλλά θα χρειαστεί για την αποθεραπεία της να απέχει για ένα διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στο νοσοκομείο αναγκάστηκε να μεταβεί η Αγγελική Νικολούλη, για τις πρώτες βοήθειες, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε με το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Όπως αναφέρει το anikolouli, «η γνωστή παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα εντός του σπιτιού της, όταν ο γάτος της, την γρατζούνισε στο μάτι. Η δημοσιογράφος κρατούσε το αγαπημένο της κατοικίδιο αγκαλιά και μετά από μια απότομη κίνησή του, υπέστη ένα μικρό τραυματισμό στην περιοχή του ματιού».

Η Αγγελική Νικολούλη μετέβη στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Η παρουσιάστρια είναι καλά στην υγεία της, αλλά θα χρειαστεί για την αποθεραπεία της να απέχει για μερικό διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις".

Ως εκ τούτου, «η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" δεν θα μεταδοθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου. Η επιστροφή της κας. Νικολούλη στο "Φως το Τούνελ" θα γίνει κανονικά μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου».