Νέα ανατροπή στο Survivor All Star: Τρεις παίκτες αλλάζουν ομάδα και το παιχνίδι ξαναρχίζει (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα ανατροπή στο Survivor All Star: Τρεις παίκτες αλλάζουν ομάδα και το παιχνίδι ξαναρχίζει (vid)
Για ακόμα μια φορά η παραγωγή του Survivor All Star ανακατεύει την τράπουλα, με την απόφαση να αλλάξουν εκ νέου οι ομάδες.

Μια νέα ανατροπή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor All Star στο επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής.

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποφάσισε να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα προκειμένου το παιχνίδι να γίνει πιο δίκαιο και οι δύο ομάδες να μην έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές.

Οι Μπλε μετά τις αποβολές των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη, αλλά και τις σερί αποχωρήσεις έχουν αποδυναμωθεί με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να σαρώνουν τις ασυλίες και τα έπαθλα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, τρεις παίκτες θα αλλάξουν ομάδες. Πρόκειται για τους Ηλία Μπόγδανο, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά. Οι δύο πρώτοι θα πάνε στους Μπλε και η τελευταία στους Κόκκινους.

Έτσι η νέα σύνθεση των ομάδων θα είναι η εξής

Μπλε: Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Μπόγδανος, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου, Ρία Κολοβού

Κόκκινοι: Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Κόρομι, Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Σκαφιδά, Μελίνα Μεταξά, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Εύη Σαλταφερίδου