Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τι αγόρασε με τον πρώτο μισθό από τα «Φιλαράκια» και πόσο το μετάνιωσε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τι αγόρασε με τον πρώτο μισθό από τα «Φιλαράκια» και πόσο το μετάνιωσε (vid)
Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που αγόρασε με τον πρώτο της μισθό στα «Φιλαράκια» και πόσο πολύ το μετάνιωσε στη συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στο PopSugar, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι η «πρώτη της μεγάλη υπερβολή» που έκανε μετά την εμφάνισή της στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του '90, τα «Φιλαράκια», ήταν μια «Mercedes που είχε μια πινακίδα προς πώληση για σχεδόν δύο χρόνια».

Όπως είπε η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον «Υπήρχε μια μικρή λευκή 280 SL Mercedes και ήταν εκεί για πολύ καιρό. Ίσως και να ήταν εκεί πάνω από δύο χρόνια. Και πάντα έλεγα: «Δεν μπορώ να περιμένω, μια μέρα, μια μέρα (θα την αποκτήσω).» Και μετά μια μέρα την αγόρασα».

Ωστόσο, το αυτοκίνητο των ονείρων της Τζένιφερ Άνιστον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της, όπως ήταν αναμενόμενο. «Και μετά το οδήγησα το αυτοκίνητο και μετά το ξαναοδήγησα το αυτοκίνητο. Και μετά δεν το ξαναοδήγησα ποτέ ξανά» είπε και παραδέχθηκε ότι δεν το είχε ελέγξει μηχανικά πριν το πάρει «οπότε αυτό ήταν ένα ωραίο λάθος των 25 ετών μου» όπως είπε.

@popsugar Raise your hand if you're Jennifer Aniston in this situation. ✋ #JenniferAniston #AdamSandler #FirstCar #Cars #Lemon ♬ original sound - POPSUGAR

Κάτι τέτοιο θα έκανε μόνο η Ρέιτσελ Γκριν, σχολίασε κάποιος φαν, αναφερόμενος στον τηλεοπτικό της χαρακτήρα στα «Φιλαράκια». «Το γεγονός ότι καθόταν εκεί το αυτοκίνητο για δύο χρόνια θα έπρεπε να είναι μία ένδειξη» σχολίασε κάποιος άλλος.

Αν και μάλλον δεν ήταν η καλύτερη οικονομική κίνηση, η Τζένιφερ Άνιστον το πλήρωσε με τον τεράστιο μισθό που έπαιρνε για τα Φιλαράκια. Τις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς δε, ο μισθός της είχε φτάσεις στο 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Η Τζένιφερ Άνιστον και οι πρώην συμπρωταγωνιστές της από τα «Φιλαράκια» εξακολουθούν να κερδίζουν εκατομμύρια από τη κωμική σειρά κάθε χρόνο, παρά το γεγονός ότι η σειρά ολοκληρώθηκε το 2004.

Σύμφωνα με το USA Today, η Warner Brothers φέρεται να βγάζει 1 δισ. δολάρια κάθε χρόνο από τα δικαιώματα προβολής της σειράς. Από αυτά, ο κάθε πρωταγωνιστής συνεχίζει να λαμβάνει το 2% που σημαίνει περίπου και 20 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα κάθε χρόνο.