Μυστήριο γύρω από τον περίεργο ακροτηριασμό 20 αγελάδων στην Αυστραλία: «Δεν βρήκαμε ίχνος αίματος» λένε οι αγρότες

Επιμέλεια: Newsroom
Μυστήριο γύρω από τον περίεργο ακροτηριασμό 20 αγελάδων στην Αυστραλία: «Δεν βρήκαμε ίχνος αίματος» λένε οι αγρότες
Ζευγάρι αγροτών στην Αυστραλία κατηγορεί εξωγήινους αφού 20 αγελάδες ακρωτηριάστηκαν βάναυσα με το πιο παράξενο τρόπο.

Ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων στην Αυστραλία δείχνει με το δάχτυλο τους εξωγήινους αφού ακρωτηριάστηκαν πολλές αγελάδες του με... χειρουργική ακρίβεια.

Η Judy και ο Mick Cook σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι ένα από τα βοοειδή τους είχε δεχθεί επίθεση το 2018. Εργάζονται σε ένα απομακρυσμένο κτήμα στο κεντρικό Κουίνσλαντ και διαπίστωσαν ότι στο ζώο είχαν αφαιρεθεί οι μαστοί, τα αυτιά και οι γλώσσες με απίστευτη ακρίβεια.

Δεν υπήρχε αίμα στο έδαφος και όμως αυτά τα μέρη του σώματος είχαν αφαιρεθεί χωρίς η Judy και ο Mick να το καταλάβουν ή να ακούσουν κάτι.

Ο Mick δήλωσε τότε στο ABC News: «Ήταν σαν να είχε αφαιρεθεί χειρουργικά, σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω τόσο προσεγμένη δουλειά με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι και σίγουρα δεν ήταν ζώο. Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είχε δηλητηριαστεί, αλλά μετά πλησίασα... Είδα τα μέρη του σώματος να λείπουν, δεν υπήρχε αίμα, ακόμη και εκεί που είχαν αφαιρεθεί τα μέρη, κανένα σημάδι πάλης, απλά νεκρό. Δεν υπήρχε κανένας λόγος ή λογική για να γίνει με τον τρόπο που έγινε, οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν αυτά τα μέρη».

Από τότε μέχρι σήμερα οι δύο αγρότες λένε ότι περίπου 20 αγελάδες έχουν βρεθεί νεκρές με τον ίδιο τρόπο.

«Πώς συμβαίνει αυτό; Πρέπει να έχει κάτι που τη σηκώνει και την κατεβάζει και δεν αφήνει σημάδια. [Οι εξωγήινοι είναι] η μόνη εξήγηση που έχω» δήλωσε στο News Corp.

Ο Mick είπε στη συνέχεια ότι έχουν γίνει μάρτυρες παράξενων φώτων κατά διαστήματα στην ιδιοκτησία τους τη νύχτα.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι άλλες αγελάδες αποφεύγουν αυτές που έχουν ακρωτηριαστεί και κρατούν πολύ μεγάλες αποστάσεις.