Σάλος με Βρετανό βουλευτή: Ξύπνησε χωρίς ρούχα σε οίκο ανοχής και κάλεσε αξιωματούχο να τον βοηθήσει

Επιμέλεια: Newsroom
Σάλος με Βρετανό βουλευτή: Ξύπνησε χωρίς ρούχα σε οίκο ανοχής και κάλεσε αξιωματούχο να τον βοηθήσει
Βουλευτής των Τόρις στη Βρετανία ξύπνησε γυμνός σε οίκο ανοχής και κάλεσε άλλον πολιτικό για βοήθεια.

Μια είδηση στην Βρετανία τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει σάλο. Ανώτερος αξιωματούχος των Συντηρητικών έλαβε στις 4 τα ξημερώματα μια κλήση. Στην άλλη γραμμή ήταν ένας βουλευτής των Τόρις που του ζητούσε απεγνωσμένα να τον βοηθήσει.

«Είμαι σε έναν οίκο ανοχής», του είπε. «Δεν ξέρω πώς έφτασα εδώ και δεν μπορώ να βρω τα ρούχα μου». Την αποκάλυψη, χωρίς να ονοματίζει, έκανε η Daily Mail περιγράφοντας ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής ξύπνησε τα ξημερώματα και δεν μπορούσε να βρει πουθενά τα ρούχα του, καταλήγοντας να πάρει τηλέφωνο αξιωματούχους του κόμματος σε μια πολύ δυσάρεστη και άβολη κλήση.

Το απίστευτο τηλεφώνημα, το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου της διακυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από την ταυτότητα του βουλευτή και μετά το δημοσίευμα έχει προκαλέσει ακόμα ένα γύρο δυσαρέσκειας γύρω από τη ζωή και τα πεπραγμένα Βρετανών βουλευτών.

Ένας άλλος βουλευτής δήλωσε: «Μας έκανε όλους να αναρωτηθούμε – «ποιος θα ήταν ο τηλεφωνικός φίλος σας» στις 4 π.μ. σε μια δύσκολη κατάσταση;». Και το συμπέρασμά μας ήταν σίγουρα όχι το άτομο που τηλεφώνησε».

Μια πηγή των Συντηρητικών επιβεβαίωσε το περιστατικό, αλλά παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με την ταυτότητα του βουλευτή.