Οι θεωρίες συνομωσίας για την αποφυλάκιση του Andrew Tate: Το Matrix και οι φόβοι για την ζωή του

Επιμέλεια: Newsroom
Οι θεωρίες συνομωσίας για την αποφυλάκιση του Andrew Tate: Το Matrix και οι φόβοι για την ζωή του
Yπάρχει μια θεωρία των υποστηρικτών του που συνδέει την αποφυλάκιση με το Matrix.

Είναι σύνηθες σε θέματα της επικαιρότητας να προκύπτουν και θεωρίες συνομωσίας. Έτσι και οι θαυμαστές του Άντριου Τέιτ πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι τρομερό με την ημερομηνία της αποφυλάκισής του.

Η αποφυλάκιση του Άντριου Τέιτ

Οι Αρχές αποφάσισαν την περασμένη εβδομάδα να αφήσουν τον Τέιτ και τον αδελφό του Τριστάν έξω από τη φυλακή της Ρουμανίας και αντ' αυτού να τους θέσουν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αστυνομία, θα συνεχίσουν να διερευνούν τους ισχυρισμούς ότι εμπλέκονται σε οργανωμένο έγκλημα και εμπορία ανθρώπων.

Τα αδέρφια αφέθηκαν ελεύθερα στις 31 Μαρτίου αφού πέρασαν τρεις μήνες πίσω από τα κάγκελα.

Η... σύνδεση με το Matrix

Ωστόσο υπάρχει μια θεωρία των υποστηρικτών του που συνδέει την αποφυλάκιση με το Matrix. Ο Andrew Tate μιλάει πολύ για το Matrix. Μετά τη σύλληψή του τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ο αμφιλεγόμενος πρώην kickboxer έγραψε στο Twitter: «Οι Matrix έστειλαν τους πράκτορες τους».

Ο Tate πιστεύει ότι «οι πολιτικοί, τα μέσα ενημέρωσης και οι μεγάλες εταιρείες είναι όλοι οι πράκτορες του Matrix και μπορείτε να ξεφύγετε κερδίζοντας χρήματα».

Περιέργως -για τους υποστηρικτές της θεωρίας συνομωσίας- το Matrix κυκλοφόρησε το 1999 στις 31 Μαρτίου και πιστεύουν ότι υπάρχει σύνδεση.

Ωστόσο, η Lilly Wachowski, η οποία έγραψε και σκηνοθέτησε το «Matrix» έχει αναφέρει στο παρελθόν πως «Το Matrix έχει να κάνει με την επιθυμία για μεταμόρφωση, αλλά από μια κλειστή οπτική γωνία. Ο χαρακτήρας του Switch ήταν ένας άντρας στον πραγματικό κόσμο και μια γυναίκα στο The Matrix».

Από τότε που τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό, ο Tate κυκλοφόρησε τονίζει προς πάσα κατεύθυνση πως: «η φωτιά της αλήθειας θα καταστρέψει τελικά όλα τα ψέματα».

Φόβοι για την ζωή του

Εν τω μεταξύ, δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο όπου περπατά μέσα στο σπίτι του καπνίζοντας ένα πούρο ενώ επιμένει ότι «πρέπει να νικήσουμε τον Σαϊτάν».

Δεν έχει διευκρινίσει τι σημαίνει αυτό για τους followers του οι οποίοι εκφράζουν φόβο για την ζωή του.