Tα πιο πρωτότυπα «εγκαίνια»: Έλληνες στην Αυστραλία έλουσαν με ουίσκι τη νέα τους Lamborghini

Tα πιο πρωτότυπα «εγκαίνια»: Έλληνες στην Αυστραλία έλουσαν με ουίσκι τη νέα τους Lamborghini
Tα «εγκαίνια» του νέου πολυτελούς αυτοκινήτου της ελληνικής οικογένειας περιελάμβαναν κλαρίνα, αλλά και ένα μπάνιο με ουίσκι.

Ο καθένας μας επιλέγει να γιορτάσει διαφορετικά μια μεγάλη του επιτυχία. Με μια έξοδο, με ένα κέρασμα, με ένα δώρο στον εαυτό του. Αυτό που αποφάσισε να κάνει μια ελληνική οικογένεια στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας πάντως ήταν αρκετά πρωτότυπο.

Όπως είδαμε σε ένα βίντεο που κατάφερε να γίνει viral στο TikTok, γιόρτασε την αγορά ενός νέου πολυτελούς αυτοκινήτου με ένα μπάνιο ουϊσκιού, αλλά και κλαρίνα. Πιο συγκεκριμένα, ένας νεαρός άνδρας αγόρασε στον – λογικά – πατέρα του μια Lamborghini για τα 80αστά γενέθλιά του.

Για τα «εγκαίνια» του νέου αυτοκινήτου, όμως, κανόνισε να φέρει τον γνωστό κλαρινίστα Μάκη Τσίκο, αλλά και τον τραγουδιστή Γιάννη Καψάλη, οι οποίοι ξεκίνησαν τη μουσική μπροστά στο αμάξι. Την ίδια ώρα ο νεαρός που αγόρασε τη Lamborghini, άνοιξε ένα μπουκάλι ουίσκι και άρχισε να λούζει από πάνω μέχρι κάτω το αυτοκίνητο.

@tsikos_mike Party in Sydney! Lamborghini soaked with Chivas! #makistsikos #tsikos #gianniskapsalis #kapsalis #viral #viralvideo #viraltiktok #djkostasydney #clarinet #klarina #greektiktok #greecetiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - Makis Tsikos

Οι γονείς παρακολούθησαν συγκινημένοι το πρωτότυπο, αν μη τι άλλο, σκηνικό, ενώ μπροστά στο καπό είδαμε και ένα αυτοκόλλητο που έγραφε «Χρόνια πολλά για τα 80στα σου γενέθλια Βασίλη».

....

....

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, ακολούθησε ένα μικρό «πάρτι» στα σχόλια κάτω από το βίντεο, με αρκετούς να αναρωτιούνται «προς τι όλο αυτό το σκηνικό;».