Η περίεργη θεωρία για τη μετά θάνατον ζωή που μπορεί να εξηγήσει το déjà vu (vid)

Newsroom
Η περίεργη θεωρία για τη μετά θάνατον ζωή που μπορεί να εξηγήσει το déjà vu (vid)
Η θεωρία αυτή συνδέει τον θάνατο με την επόμενη ζωή αλλά και τις στιγμές που νιώθουμε ότι τις ξαναζούμε.

Πολλές φορές μπορεί κάποιος να ζήσει μια στιγμή και να νομίζει ότι την έχει βιώσει ξανά στο παρελθόν, αυτό δηλαδή που ονομάζεται «déjà vu».

Ωστόσο αν και οι θεωρίες γύρω από αυτό είναι πολλές, κανείς δεν ξέρει πώς και γιατί συμβαίνει.

Όμως ένας χρήστης του Tik Tok αναφέρει σε βίντεό του μια θεωρία την οποία -όπως υποστηρίζει- έχει διαβάσει και την βρήκε ενδιαφέρουσα.

@brandonmonhollen #stitch with @0fficially_s ♬ original sound - Brandon Monhollen

Σύμφωνα με όσα λέει, η θεωρία έχει να κάνει με τη ζωή μετά θάνατον και αν αυτή υπάρχει, ενώ εξηγεί και το «φως στο Τούνελ».

Συγκεκριμένα, ο TikToker Brandon Monhollen απαντώντας σε ερώτηση ακολούθου του για το ποια είναι η πιο περίεργη θεωρία συνομωσίας που έχει ακούσει απάντησε:

«Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος αν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, αλλά το διάβασα πριν από περίπου έξι μήνες».

«Η θεωρία αυτή ανέλυε την ζωή μετά θάνατον και τι γίνεται με το φως στο τέλος του τούνελ. Το φως αυτό είναι για ένα άλλο νοσοκομείο. Εκεί γεννιόμαστε και ο μόνος λόγος που βγαίνουμε κλαίγοντας είναι επειδή θυμόμαστε τα πάντα από την προηγούμενη ζωή μας και κλαίμε για το γεγονός ότι πεθάναμε και χάσαμε τα πάντα», τόνισε.

«Καθώς μεγαλώνετε και αρχίζετε να ξεχνάτε την προηγούμενη ζωή σας και επικεντρώνεστε στη ζωή που έχετε τώρα, κομμάτια μνήμης μένουν πίσω και αυτή η μνήμη προκαλεί déjà vu», συμπλήρωσε συνδέοντας τον θάνατο με το γεγονός ότι μερικές στιγμές νομίζουμε ή νιώθουμε ότι τις έχουμε ζήσει ξανά.