Συγκλονιστική διαμαρτυρία των δικηγόρων του Βόλου: Εμφανίστηκαν με 57 μαύρα μπαλόνια για τα θύματα των Τεμπών (vid)

Newsroom
Συγκλονιστική διαμαρτυρία των δικηγόρων του Βόλου: Εμφανίστηκαν με 57 μαύρα μπαλόνια για τα θύματα των Τεμπών (vid)
Με έναν ξεχωριστό τρόπο διαμαρτυρήθηκαν για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη οι δικηγόροι στο Βόλο, στέλνοντας συγκλονιστικά μηνύματα.

Συμβολική διαμαρτυρία μπροστά από το δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, πραγματοποίησαν οι δικηγόροι της περιοχής. Συγκεκριμένα κρατούσαν 57 μαύρα μπαλόνια (όσα και θύματα), τα οποία στη συνέχεια άφησαν ελεύθερα στον ουρανό.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, οι δικηγόροι απέχουν σήμερα από την άσκηση των καθηκόντων τους, στο πλαίσιο απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Το δικηγορικό σώμα έχει ήδη επισημάνει την ανάγκη για την ταχεία και πλήρη διερεύνηση των αιτίων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα, που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία απασχολούν την ελληνική κοινωνία και σχετίζονται με την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου και να αποδοθούν ευθύνες, αστικές και ποινικές, όπου και αν ανήκουν, τόσο σε υπηρεσιακούς παράγοντες όσο και σε κάθε άλλο εμπλεκόμενο πρόσωπο.