ΣΥΡΙΖΑ για την προαναγγελθείσα υποψηφιότητα Καραμανλή: «Η "αντικειμενική ευθύνη" έχει ημερομηνία λήξης»

Newsroom
ΣΥΡΙΖΑ για την προαναγγελθείσα υποψηφιότητα Καραμανλή: «Η "αντικειμενική ευθύνη" έχει ημερομηνία λήξης»
Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου πως ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής για την τραγωδία στα Τέμπη θα είναι κανονικά υποψήφιος με τη Ν.Δ.

Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα όσα είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με την υποψηφιότητα του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, στις επερχόμενες εκλογές, μετά και το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Αν και δεν είναι του παρόντος, αλλού είναι τα ζητήματα για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, η ανάληψη της αντικειμενικής, πολιτικής ευθύνης – παρά το γεγονός ότι υπάρχει μία αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών - είναι μια πράξη που τιμά τον κ. Καραμανλή, στο επίπεδο αυτό» συμπλήρωσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, σχολιάζει: «Ο κος Οικονόμου αποκάλυψε σήμερα ότι η "αντικειμενική ευθύνη" Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης, αφού σε λίγες ημέρες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές».

«Στημένες δηλώσεις, υποκριτικές συγγνώμες, ψεύτικες παραιτήσεις. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση» κατέληξε η αξιωματική αντιπολίτευση.