Οδηγός αυτοκινήτου στην Αυστραλία χτύπησε ποδηλάτη και τον άφησε αβοήθητο (vid)

Newsroom
Οδηγός αυτοκινήτου στην Αυστραλία χτύπησε ποδηλάτη και τον άφησε αβοήθητο (vid)
Οι εικόνες που καταγράφηκαν από αυτόπτη μάρτυρα έδειξαν την τρομακτική στιγμή που ένας ποδηλάτης χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο.

Ένας 20χρονος ποδηλατούσε κατά μήκος της Princes Highway στα νότια της Μελβούρνης τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ένα ασημί αυτοκίνητο επιχείρησε να στρίψει αριστερά και τον χτύπησε.

Το υλικό, που τραβήχτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2022 αλλά δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα (06/03), προέρχεται από την κάμερα του αυτοκινήτου που βρισκόταν ακριβώς πίσω από τον ποδηλάτη και κατέγραψε την ακριβή στιγμή που ο ποδηλάτης εκτοξεύτηκε.

Το αυτοκίνητο κινούνταν στη αριστερή λωρίδα όταν επιχείρησε να αλλάξει τελευταία στιγμή πορεία και να στρίψει αριστερά. Έτσι χτύπησε τον ανυποψίαστο ποδηλάτη, ο οποίος ακολουθούσε κανονικά την πορεία του. Το παπούτσι του ποδηλάτη πετάχτηκε μαζί με το ποδήλατο.

Ο οδηγός που βρίσκονταν πίσω από τον ποδηλάτη σταμάτησε αμέσως για να ελέγξει τον αναβάτη. Η αστυνομία της Βικτώριας επιβεβαίωσε στη Daily Mail Australia ότι η οδηγός του αυτοκινήτου, μια 66χρονη γυναίκα από το Glen Huntly, ερευνήθηκε από την αστυνομία και της επιβλήθηκε πρόστιμο.