Ο Παπαδάκης τσακώθηκε με τον Άδωνι: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» (vid)

Newsroom
Ο Παπαδάκης τσακώθηκε με τον Άδωνι: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» (vid)
Έξαλλος έγινε ο δημοσιογράφος με τους χαρακτηρισμούς του υπουργού σχετικά με όσα είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης δημιουργήθηκε ένταση με τον υπουργό ανάπτυξης να τονίζει μεταξύ άλλων: «Δούλευε ο πίνακας;» με την δημοσιογράφο να απαντάει: «Μπορούσε ο σταθμάρχης να διαπιστώσει την πορεία των τρένων για μια απόσταση 5 χιλιομέτρων, έτσι λένε».

«Πώς μπορούσε αφού δεν δούλευε ο πίνακας; Γιατί θέλετε να κάνουμε τέτοια πράγματα σε μια Ελλάδα που πονάει; Για λαϊκισμό. Δεν το λέω σε εσάς κύριε Γρηγοριάδη, στην κυρία Αναστασοπούλου το λέω», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μη φωνάζετε κατ' αρχάς, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι εννοείται "λειτουργεί", την δουλειά μου προσπαθώ να κάνω», του απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αυτό που κάνετε είναι χυδαίο και θα απαντήσω και για τον κύριο Πορτοσάλτε μετά», της απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Επειδή είπατε κάτι το οποίο, έχει να κάνει με την Μαρία, ότι ήταν χυδαίο αυτό που είπε, χρησιμοποιείτε πάρα πολύ συχνά αυτή την έκφραση, για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου είναι η απάντηση η δική μου προς εσάς, δεν μιλάνε. Να ανακαλέσετε που χαρακτηρίσατε χυδαίο αυτό που λέει μια δημοσιογράφος. Είναι απαράδεκτο», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όταν φανεί ότι λειτουργούσε θα ζητήσετε συγγνώμη κυρία Αναστασοπούλου;», επέμεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης που υποστήριξε ότι λειτουργούσε ο πίνακας.