Η μητέρα που ανάγκασε το έντεκα μηνών παιδί της να κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο (vid)

Newsroom
Η μητέρα που ανάγκασε το έντεκα μηνών παιδί της να κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο (vid)
Μια μητέρα έχει προκαλέσει την οργή του διαδικτύου,καθώς δημοσίευσε βίντεο που εμφανίζει την ίδια να αναγκάζει το παιδί της να κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Η μητέρα που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ανάγκασε το παιδί της να κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο, αποφάσισε να τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα.

Η γυναίκα, από το Kempsey στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο, αφού η αδελφή της ρώτησε αστειευόμενη το 11 μηνών παιδί αν «θέλει να καπνίσει» πριν βάλει τη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου στο στόμα του.

Τα πλάνα, τα οποία αναρτήθηκαν στο Facebook, δείχνουν τη θεία του μωρού να ρωτάει: «Θέλεις να δοκιμάσεις;», ενώ κρατάει ψηλά το τσιγάρο. Τώρα, η μητέρα δήλωσε ότι «λυπάται» για ό,τι συνέβη και ισχυρίζεται επίσης ότι δεν γνώριζε ότι κάποιος βιντεοσκοπούσε την συγκεκριμένη στιγμή.

Δήλωσε στην Daily Telegraph: «Μακάρι να μην το έκανα, αλλά ποτέ δεν ήθελα να τον πληγώσω. Δεν θα τον πλήγωνα ποτέ». Τα δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι η ίδια αποκάλεσε το περιστατικό ένα «ανόητο αστείο».