Δικηγόρος τραυματία της τραγωδίας στα Τέμπη: «Με απείλησαν να μην μιλάω, παίζονται μεγάλα συμφέροντα» (vid)

Newsroom
Δικηγόρος τραυματία της τραγωδίας στα Τέμπη: «Με απείλησαν να μην μιλάω, παίζονται μεγάλα συμφέροντα» (vid)
Ο δικηγόρος του πολυτραυματία ανέφερε ότι τον απείλησαν να μην μιλάει άλλο για τις συνθήκες του δυστυχήματος και κατήγγειλε πως «παίζονται μεγάλα συμφέροντα».

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τις συνθήκες που συνέβη η τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη έχει κάνει μέσω του δικηγόρου του Γιώργου Μπαρτζώκη, ένας 42χρονος επιβάτης που σώθηκε από θαύμα και νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο δικηγόρος του τραυματία Λάζου Παπαζήση σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν φτάσει στον ίδιο κατήγγειλε επίσης, ότι το μοιραίο βράδυ είχε στηθεί γλέντι στο σταθμαρχείο της Λάρισας και πως ο 59χρονος κατηγορούμενος σταθμάρχης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μιλώντας στο STAR o δικηγόρος του πολυτραυματία αναφέρθηκε στις νομικές ενέργειες που θα γίνουν και καταγγέλλει ότι «παίζονται μεγάλα συμφέροντα πίσω από την τραγωδία στα Τέμπη».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων είπε ότι ουσιαστικά τον απείλησαν να μην μιλάει άλλο στα κανάλια: «Πήγα στην εισαγγελία, έδωσα τα στοιχεία και μια δικηγόρος μου είπε ότι θα μου κάνει αναφορά στον σύλλογο επειδή βγαίνω στα κανάλια.

Θέλω να σας πω ότι εδώ παίζονται τεράστια συμφέροντα. Κι εγώ θα τα χτυπήσω αυτά τα συμφέροντα επειδή δέχομαι απειλή αυτή τη στιγμή. Να με κατηγορήσουν επειδή έδωσα στοιχεία;».

Σχετικά με τον σταθμάρχη τόνισε πως είχε πολιτικό μέσο και αποκάλυψε πως η θέση του σταθμάρχη αποκτάται μόνο με πολιτική-κυβερνητική παρέμβαση.

Δείτε μετά το 06:00