Η ένταση μεταξύ της Τζίμα και του Πρετεντέρη στο δελτίο του Mega: «Θα μαλώσουμε με τη κοινή λογική» (vid)

Newsroom
Η ένταση μεταξύ της Τζίμα και του Πρετεντέρη στο δελτίο του Mega: «Θα μαλώσουμε με τη κοινή λογική» (vid)
Στιγμή ένταση μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Mega σχετικά με το «ανθρώπινο λάθος» στην τραγωδία των Τεμπών.

Μία δήλωση του δικηγόρου του σταθμάρχη, το λάθος του οποίου προκάλεσε την τραγωδία των Τεμπών, αποτέλεσε αφορμή για τη δημιουργία έντασης μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη.

«Έχει αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, στο πλαίσιο της ευθύνης που θα έπρεπε να έχει και έχει, αλλά από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να πούμε οτι δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο δέντρο, ενώ πίσω του υπάρχει ένα ολόκληρο δάσος», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 59χρονου, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να απορεί για το τί ήθελε να πει με αυτή τη δήλωση.

Τόσο η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όσο και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που ήταν στα παράθυρα, επιχείρησαν να εξηγήσουν οτι αφορούσε τις ελλείψεις που υπάρχουν και ουσιαστικά αυτές οδήγησαν στο ανθρώπινο λάθος που στοίχησε τόσες ζωές, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μεταξύ των δύο.

Δείτε το video...