Επιστρέφει το Survivor με επεισόδιο-«φωτιά»: Χαμός με Μπάρτζη-Χανταμπάκη και ουρλιαχτά Ευρυδίκης (vid)

Newsroom
Επιστρέφει το Survivor με επεισόδιο-«φωτιά»: Χαμός με Μπάρτζη-Χανταμπάκη και ουρλιαχτά Ευρυδίκης (vid)
Ο κακός χαμός θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με τον Νίκο Μπάρτζη να πρωταγωνιστεί.

Επιστρέφει το Survivor All Star στην κανονική ροή του ΣΚΑΪ μετά την τραγωδία στα Τέμπη και τη συνεχή ενημέρωση που είχε ως αποτέλεσμα την τροποποίηση του προγράμματος του καναλιού.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε προμηνύεται ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις. Η υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη «άναψε» φωτιές καθώς οι περισσότεροι θεωρούν ότι στη θέση της θα έπρεπε να είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Με αφορμή αυτή την υποψηφιότητα, λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου ξεσπάει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Νίκο Μπάρτζη. Σε αυτόν συμμετέχει και ο Στέλιος Χανταμπάκης επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να έρχεται σε ρήξη με τους Νίκο Μπάρτζη και Στάθη Σχίζα.

Αρχικά, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορεί την Ελευθερία Ελευθερίου ότι δεν βγήκε υποψήφια για να κάνει παρέα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Εκείνη αντιδρά κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα και ξεκινάει τρικούβερτος καβγάς με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ουρλιάζει.

«Ο Μάριος το ξέρουμε όλοι εδώ είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερία. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερία και να διώξουμε την Ελένη; Δεν μπορώ να καταλάβω!», λέει ο Μπάρτζης με την Ελευθερίου να του λέει: «Συγνώμη Νίκο; Ντροπή σου».

Σε εκείνο το σημείο ο Νίκος Μπάρτζης ξεσπάει σε γέλια και προκαλεί την έκρηξη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που του λέει ουρλιάζοντας: «Μη μιλάς! Λέει ψέματα, η Ελευθερία είναι συνέχεια στην καλύβα μαζί μου».

Τότε ακολουθούν οι αντιδράσεις και των υπόλοιπων παικτών της κόκκινης ομάδας, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Στέλιο Χανταμπάκη να λένε σε έντονο ύφος στον Νίκο Μπάρτζη ότι λέει ψέματα.