Η φρικτή στιγμή που άντρας πυροβολεί εν ψυχρώ άστεγο σε δρόμο της Νέας Υόρκης (vid)

Newsroom
 Η φρικτή στιγμή που άντρας πυροβολεί εν ψυχρώ άστεγο σε δρόμο της Νέας Υόρκης (vid)
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον άνδρα να γεμίζει το όπλο του και να ρίχνει στο κεφάλι ενός άστεγου. Εξοργισμένοι κάτοικοι λένε ότι ήρθε η ώρα οι ηγέτες της πόλης να αντιμετωπίσουν την κλιμακούμενη εγκληματικότητα.

Αυτή είναι η φρικτή στιγμή που ένας άνδρας «φορτώνει» αδιάφορα ένα πιστόλι και εκτελεί έναν άστεγο σε πεζοδρόμιο του Σεντ Λούις, των ΗΠΑ. Το περιστατικό συνέβη χθες (27/02) έξω από το κτίριο The Globe.

Τα συγκλονιστικά πλάνα που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν τον Deshawn Thomas, τον δράστη, να στέκεται πίσω από το άστεγο, καθώς εκείνος κάθεται στο πεζοδρόμιο με τα χέρια του να καλύπτουν τα αυτιά του.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν τους δύο ανθρώπους να τσακώνονται έξω από το ένα βενζινάδικο, λίγο νωρίτερα πριν συμβεί το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο Thomas διέφυγε από τη σημείο και συνελήφθη, αφού μπήκε σε μια δημόσια βιβλιοθήκη αργότερα το απόγευμα.

Παραμένει ασαφές αν ο Thomas έχει ποινικό μητρώο ή αν βρισκόταν έξω με εγγύηση. Οι φοβισμένοι κάτοικοι του Σεντ Λούις λένε ότι είναι η απόδειξη ότι οι τοπικοί ηγέτες, συμπεριλαμβανομένης της υποστηριζόμενης από τον Σόρος, προοδευτικής εισαγγελέως Κιμ Γκάρντνερ, δεν έχουν τον έλεγχο της κλιμακούμενης εγκληματικότητας.

«Οι εκλεγμένοι ηγέτες μας δεν έχουν τον έλεγχο αυτού του θέματος», δήλωσε ένας από κατοίκους της περιοχής.