Στέφανος Κωνσταντινίδης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Την Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση» (vid)

Newsroom
Στέφανος Κωνσταντινίδης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Την Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση» (vid)
Ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέφανος Κωνσταντινίδης, μίλησε σχετικά με την πορεία της υγείας του διάσημου παρουσιαστή.

Για την περιπέτεια υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend η οποία βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US.

Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης του Ανδρέα Μικρούτσικου, αύριο Δευτέρα (27/2) θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν τον παρουσιαστή ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική.

«Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική.

O Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει. Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με πολύ καλή διάθεση», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ο οποίος περιμένει να δει και πάλι από κοντά τον Ανδρέα Μικρούτσικο