Δημοσιογράφοι του Mega για πολιτικούς: «Μας τηλεφωνούν 1:00 τα ξημερώματα για να έρθουν στην εκπομπή, πήραν χυλόπιτα» (vid)

Newsroom
Δημοσιογράφοι του Mega για πολιτικούς: «Μας τηλεφωνούν 1:00 τα ξημερώματα για να έρθουν στην εκπομπή, πήραν χυλόπιτα» (vid)
Οι δυο δημοσιογράφοι, με αρκετή δόση χιούμορ, αποκάλυψαν ότι τους παίρνουν τηλέφωνο μέχρι και τα ξημερώματα.

Οι εκλογές, όπως φαίνεται, είναι πάρα πολύ κοντά και η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει ήδη με τους πολιτικούς να πραγματοποιούν περιοδείες.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι του Mega, Στέλλα Γκαντώνα, Ντίνος Σιωμόπουλος έκαναν και μια αποκάλυψη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Mega».

«Άλλοι πετάνε αετό, άλλοι χαρταετό, άλλοι αμολάνε καλούμπα. Μας έχουν τρελάνει και με τις εκλογές, άντε παιδιά να τις ανακοινώσει ο πρωθυπουργός να μπείτε κι εσείς οι πολιτικοί σε μια σειρά. Μας αγαπάνε πολύ ρε παιδιά τελευταία. Το πόσα τηλέφωνα μας παίρνουν, πόσο μας έχουν αγαπήσει. Ούτε στο γάμο μου, ούτε όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου δεν με πήραν τηλέφωνο. Με παίρνουν τώρα τηλέφωνο Στέλλα μου, κι εσένα το ίδιο, γιατί θέλουν να έρθουν καλεσμένοι στην εκπομπή», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Χτυπάει το τηλέφωνο μετά τη 1 τα ξημερώματα, και ξυπνάμε 3:30 έτσι; Λες τώρα κάτι έχει συμβεί, κάποιος είναι. Είναι βουλευτής, ο οποίος καίγεται τα ξημερώματα να βγει στην εκπομπή. Λυπηθείτε μας. Εσυ αν ήθελες κάτι από κάποιον θα έπαιρνες 1:00 τα ξημερώματα. Εκτός αν κόβουν καμιά πίτα, επειδή κόβουν πολλές και γύριζε από κάτι τέτοιο ή κάποιο καρναβάλι», είπε η Στέλλα Γκαντώνα.

«Από εμάς πήρατε μια ωραία χυλόπιτα πάντως», συμπλήρωσε ο συμπαρουσιαστής της.