Σοκ με την Ελευθερία Ελευθερίου: Έχασε τις αισθήσεις της και ο Μάριος στο πουθενά (vid)

Newsroom
Σοκ με την Ελευθερία Ελευθερίου: Έχασε τις αισθήσεις της και ο Μάριος στο πουθενά (vid)
Στο νέο trailer του Survivor για το επεισόδιο που θα προβληθεί τη Κυριακή (26/02) φαίνεται πως η τραγουδίστρια χάνει τις αισθήσεις της και οι πάντες «πάγωσαν».

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor All Star, τη νύχτα της Κυριακής (26/02), όπου οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα κληθούν να διαχειριστούν την ζωή δίχως τον Κώστα Παπαδόπουλο στον Άγιο Δομίνικο. Μια απρόσμενη αδιαθεσία, όμως, στον πάγκο των κόκκινων θα έρθει να ταράξει για τα καλά τα νερά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθούμε στο νέο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου θα χάσει τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να πρέπει να οδηγηθεί εκτάκτως εκτός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό. Μια εξέλιξη που «παγώνει» τους πάντες στο στίβο μάχης.

«Στα πρώτα ματσαρίσματα, όπως καθόμουν στον πάγκο και φώναζα, ξεκίνησα να νιώθω αδυναμία. Όταν έπεσα κάτω δεν έβλεπα, δεν είχα δει ποιοι ήρθαν δίπλα μου, δεν είχα δει ποιοι με πήγαν στον γιατρό, δεν είχα δει ποιος ήταν δίπλα μου» φαίνεται να δηλώνει, μεταξύ άλλων, η γοητευτική τραγουδίστρια και παίκτρια των Διασήμων στο Survivor All Star.

«Τρέχουν όλα τα αγόρια και εμείς, εννοείται, όσοι ήμασταν εκεί παρόντες για να την βοηθήσουμε και να δούμε τι έχει η κοπέλα και ο Μάριος στο πουθενά» εξηγεί, στη συνέχεια, η Χριστίνα Κεφαλά μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.