Πατέρας έγινε έξαλλος αφού χρειάστηκε να περιμένει οκτώ λεπτά για να πάρει το φαγητό του από τα McDonald's

Newsroom
Πατέρας έγινε έξαλλος αφού χρειάστηκε να περιμένει οκτώ λεπτά για να πάρει το φαγητό του από τα McDonald's
Ένας πατέρας εξοργίστηκε, όταν χρειάστηκε να περιμένει για οκτώ λεπτά, ώστε να ετοιμαστεί η παραγγελία του από τα McDonald's.

Μοναδικό είναι το περιστατικό που καταγράφηκε σε γνωστή αλυσίδα στην Αγγλία, όταν πατέρας δύο παιδιών, Imran Patel, πήγε χθες (20/02) με παιδιά του στην αλυσίδα fast food στο West Yorkshire.

Ωστόσο, ο μπαμπάς δεν ήταν πολύ «McHappy», αφού περίμενε οκτώ λεπτά για δύο McFlurries και ένα milkshake Ο πατέρας άρχισε να χτυπάει το πόδι του, καθώς άλλες παραγγελίες από εταιρείες όπως η Uber Eats και η Deliveroo είχαν προτεραιότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro, o άνδρας ισχυρίστηκε ότι περίμενε 15 λεπτά, ωστόσο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αποκάλυψε ότι ήταν οκτώ λεπτά. «Είχα πάει εκεί μόνο για δύο McFlurrys και ένα milkshake. Υπό κάποια άλλη περίπτωση η παραγγελία μου ήταν έτοιμη σε έξι λεπτά», δήλωσε.

«Έχεις την αίσθηση ότι αν μπεις πραγματικά στο εστιατόριο, σε αγνοούν, λες και οι παραγγελίες για delivery είναι πιο σημαντικές», συνέχισε.

Εκπρόσωπος της McDonald's δήλωσε στη Metro: «Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί προτεραιότητά μας και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παροχή μιας φανταστικής εμπειρίας σε όλους όσους παραγγέλνουν στα McDonald's, είτε στο κατάστημα, είτε μέσω του drive-thru, είτε μέσω των συνεργατών μας στο delivery.

Σε κάθε περίπτωση που δεν ανταποκρινόμαστε σε αυτά τα υψηλά πρότυπα, θα ενθαρρύναμε τους πελάτες να μιλήσουν με την ομάδα του εστιατορίου για να αντιμετωπιστούν άμεσα οι ανησυχίες τους».