Μεγάλη επένδυση Ζλάταν στη Θεσσαλία: Νοίκιασε την έκταση του θρυλικού «Χίλια-Χείλια»

Newsroom
Μεγάλη επένδυση Ζλάταν στη Θεσσαλία: Νοίκιασε την έκταση του θρυλικού «Χίλια-Χείλια»
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επενδύει στη Λάρισα δημιουργώντας το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο Padel στη Θεσσαλία.

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως ετοιμάζεται να αναπτύξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλία. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει επενδύσει σε γήπεδα Padel.

Ο άσος της Μίλαν έχει καταφέρει να χτίσει το Padel Zenter, το δικό του δίκτυο από κλαμπ padel σε όλη τη Σουηδία. Στα μέσα του 2021, άνοιξε μια εγκατάσταση στην Ουψάλα και η πρώτη στο Μιλάνο της Ιταλίας πρόκειται να ανοίξει φέτος. Η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα padel εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ένας από τους επόμενους επιχειρηματικούς σταθμούς για την εταιρεία του Ιμπραΐμοβιτς είναι η Λάρισα. Συγκεκριμένα, η τεράστια έκταση 13,8 στρεμμάτων που κάποτε στεγάζονταν το θρυλικό νυχτερινό κλαμπ «Χίλια-Χίλεια» και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης, πρόσφατα ενοικιάστηκε στην εταιρεία Padel Zenter η οποία αναμένεται να κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του συγκεκριμένου αθλήματος στη Θεσσαλία.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την πρόοδο των εργασιών καθώς και οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας.