Γύρισαν την πλάτη στον πατέρα που έκανε καταγγελία για το καραόκε με Trannos σε δημοτικό: «Έκανε ρόμπα το σχολείο»

Newsroom
Γύρισαν την πλάτη στον πατέρα που έκανε καταγγελία για το καραόκε με Trannos σε δημοτικό: «Έκανε ρόμπα το σχολείο»
Διαστάσεις έχει πάρει η καταγγελία ενός γονέα στην Πάτρα, για το πάρτι με τραγούδια τραπ σε δημοτικό σχολείο.

Σάλο προκάλεσε στην Πάτρα η καταγγελία ενός πατέρα πριν από μερικές μέρες, ο οποίος ήρθε σε ρήξη με τον Σύλλογο Γονέων, επειδή διοργάνωσε σχολικό πάρτι με τραγούδια τραπ με «απογορευτικούς» στίχους.

Μάλιστα, έγινε και διαγωνισμός καραόκε με τραγούδια γνωστών τράπερ, όπως είναι ο Trannos. Ο πατέρας εξομολογήθηκε ότι ο 6χρονος γιος του όταν γύρισε σπίτι, ήξερε απέξω τους στίχους του τραγουδιού που περιείχαν σεξουαλικά υπονοούμενα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΔΣ επικοινώνησε με την «Πελοπόννησο», παραδέχτηκε φυσικά το γεγονός, όμως η πρόεδρος τα έβαλε με τον πατέρα του 6χρονου μαθητή που διαμαρτυρήθηκε δημόσια αλλά και σε Εκπαίδευση-Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας: «Δεν ήταν και τόσο σοβαρό θέμα, αφού το τραγούδι ακούγεται παντού».

Ο πατέρας του 6χρονου μαθητή πάντως, πηγαίνοντας να πάρει το παιδί του είπε στην «Π», ότι οι μισοί γονείς του γύρισαν την πλάτη, θεωρώντας πως «έκανε… ρόμπα το σχολείο μας». Δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να το τραβήξει και έτσι την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με την εισαγγελέα Ανηλίκων Πάτρας.