Καταγγελία στον εισαγγελέα επειδή σε σχολικό πάρτι έγινε καραόκε με Trannos: Μαθητής Α' Δημοτικού πήρε 8/10 στο Madame (vid)

Newsroom
Καταγγελία στον εισαγγελέα επειδή σε σχολικό πάρτι έγινε καραόκε με Trannos: Μαθητής Α' Δημοτικού πήρε 8/10 στο Madame (vid)
Σάλος στην Πάτρα με τον πατέρα 7χρονου να καταγγέλλει τον Σύλλογο Γονέων επειδή διοργάνωσε πάρτι με τραγούδια τραπ σε καραόκε και στίχους «απαγορευτικούς».

Στα χέρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, έχει φτάσει η καταγγελία ενός πατέρα 7χρονου μαθητή, ο οποίος κινεί τη σχετική νομική διαδικασία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Πελοπόννησο», την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας, διοργανώθηκε πάρτι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Μόνο που οι διοργανωτές επέλεξαν τραγούδια τραπ με στίχους ακατάλληλους για τόσο μικρές ηλικίες.

Συγκεκριμένα έγινε μέχρι και διαγωνισμός καραόκε, με τραγούδια τραπ. «Ανεπίτρεπτο για πάρτι Δημοτικού και ακόμα πιο απεχθές ότι κάνανε διαγωνισμό και βάζανε τα παιδιά να τραγουδούν αυτά τα τραγούδια, τα βαθμολογούσαν και τα χειροκροτούσαν! Μιλάμε για παιδιά σχολείου και ο γιος μου φέτος είναι στην Α΄ τάξη δημοτικού», λέει ο γονιός, ο οποίος σημειωτέον καταμαρτυρά πως το αγόρι του, όταν επέστρεψε από το πάρτι στο σπίτι και τον συνάντησε, του ανέφερε πως είχε μάθει απέξω τους στίχους του τραγουδιού το οποίο είπε και μάλιστα βαθμολογήθηκε με 8 στα 10.

Το τραγούδι ερμηνεύει ο τράπερ Trannos. Κι όμως ο μικρός μαθητής τραγούδησε με στίχους όπως:

– «Σε θέλω και ας μην ξέρω που θα βγει, ούτε καν ξέρω για εσένα απόψε που τα βλέπω θολά να φύγουμε μαζί, θέλω να κάνεις το παν! Γουστάρω να ‘σαι αλήτης. Κι εγώ να ‘μαι Madame»!

– «Φέρε ποτό, κατεβάζω όλο το bar»!

– «Το σώμα σου να λιώνει. Μοιάζει σοκολά»!

– «Είμαι αλήτης και έχω πάντα μετρητά! Με το coupe μπαίνουμε τέρμα, όλοι μιλάνε για εμένα! Με πιάνει τρέλα τρέλα τρέλα! Και όλο μου λέει έλα έλα»!

Ο πατέρας επικοινώνησε με την πρόεδρο των Γονέων, η οποία του δήλωσε ότι το παιδί είχε μεταβεί στο πάρτι μαζί με τη μητέρα του, άρα υπήρχε ενήλικας και άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σε τηλεφώνημα που έκανε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τον ενημέρωσαν ότι εφόσον το πάρτι έγινε σε ώρα εκτός σχολικού προγράμματος, δεν υπάρχει καμία ευθύνη!

Μετά από όλα αυτά, ο πατέρας προσέφυγε στην Εισαγγελία Πάτρας, ενώ θα ενημερώσει τη Δευτέρα και την Εισαγγελία Ανηλίκων.