Γυναίκα συνελήφθη αφού η κόρη της έγραψε στην έκθεση: «Η μητέρα μου τράβηξε το όπλο στον πατέρα»

Newsroom
Γυναίκα συνελήφθη αφού η κόρη της έγραψε στην έκθεση: «Η μητέρα μου τράβηξε το όπλο στον πατέρα»
Μια γυναίκα συνελήφθη αφού η κόρη της έγραψε μια ιστορία στην τάξη του νηπιαγωγείου για τη μητέρα της που έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον πατέρα της κατά τη διάρκεια ενός καυγά στο σπίτι τους.

Η Kaydra Johnson, 28 ετών, από το Τενεσί, συνελήφθη από αστυνομικούς του γραφείου του σερίφη της κομητείας Shelby τη Δευτέρα (6 Φεβρουαρίου) και συνελήφθη για απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο, αφού φέρεται να πυροβόλησε με το όπλο μέσα στο σπίτι τους, στο οποίο βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ειδοποιήθηκε για πρώτη φορά για το περιστατικό όταν ένας σχολικός σύμβουλος του δημοτικού σχολείου Donelson ανακάλυψε μια ιστορία της μικρής κόρης του ζευγαριού στην οποία έγραφε για έναν καυγά που ξέσπασε μεταξύ των γονιών της και για πυροβολισμούς που έπεσαν.

Η κάπως οδυνηρή ιστορία έγραφε: «Η μητέρα και ο πατέρας τσακώθηκαν. Η μαμά του είπε να βγει έξω γιατί κάπνιζε πολύ. Ο πατέρας χτύπησε τη μητέρα στο μάτι. Η μητέρα είπε κοίτα τι έκανες. Η μητέρα πήρε το όπλο κάτω από το κρεβάτι. Εγώ ήμουν στο σαλόνι και οι αδελφές και ο αδελφός μου ήταν στο δωμάτιο. Η μητέρα τράβηξε το όπλο στον πατέρα και πυροβόλησε τρεις φορές. Οι σφαίρες χτύπησαν τον τοίχο. Η μητέρα του είπε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητό του στο δρόμο και να μην ξαναγυρίσει γιατί θα τον πυροβολήσει ξανά».

Αφού είδε την ιστορία, ο σύμβουλος ήρθε σε επαφή με το Τμήμα Υπηρεσιών Παιδιού και κλήθηκε η αστυνομία.

Η αστυνομία κατέσχεσε δύο όπλα από το ακίνητο και στο εσωτερικό του, οι αστυνομικοί βρήκαν "αρκετές" τρύπες από σφαίρες στους τοίχους στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και το διάδρομο. Μόλις συνελήφθη, η Τζόνσον παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές τον σύζυγό της, αλλά είπε ότι το έκανε μόνο αφού μπήκε στο σπίτι χωρίς άδεια και άρχισε να τη χτυπάει χρησιμοποιώντας τις γροθιές του και μια ηλεκτρική σκούπα.