Ο Μπέος κυνήγαγε εκχιονιστικά στον Βόλο και τους έριχνε... μπινελίκια: «Τρέλα γ@μ& το σπίτι μου» (vid)

Newsroom
Ο Μπέος κυνήγαγε εκχιονιστικά στον Βόλο και τους έριχνε... μπινελίκια: «Τρέλα γ@μ& το σπίτι μου» (vid)
Εξοργισμένος ο Αχιλλέας Μπέος, κυνηγούσε τα εκχιονιστικά μηχανήματα στον Βόλο καθώς θεωρούσε ότι οι οδηγοί τους δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Στα λευκά ντύθηκε ο Βόλος από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να αναλάβει κι αυτός δράση μαζί με τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Το βάρος έπεσε στο να μείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης και ο δήμαρχος ήταν από κοντά για να επιβλέπει.

Το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε με το αυτοκίνητό του παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και πήρε από πίσω τα εκχιονιστικά μηχανήματα επιβλέποντας τις προσπάθειές τους. Ωστόσο, αυτά που έβλεπε δεν του άρεσαν και έτσι άρχισε να μπινελίκια.

«Μα πώς το κάνει έτσι; Δεν έχουν μυαλό» ακούγεται να λέει αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος και στη συνέχεια «ρίχνει« μερικά μπινελίκια. «Είναι τρέλα, θα σκοτωθούμε κιόλας» λέει στον συνοδηγό ο δήμαρχος της πόλης και αναπτύσσει ταχύτητα για τα πει στον οδηγό του εκχιονιστικού.

«Ρε άνθρωπε τι νόημα έχει αυτό που κάνεις; Ο άνθρωπος είναι μπροστά. Πέρασε μπροστά εσύ για να ανοίξεις το δρόμο. Πετάς το χιόνι σε σημείο που έχει καθαρίσει», του λέει φανερά εκνευρισμένος.

Ο Αχιλλέας Μπέος μπαίνει και πάλι στο όχημα, αυτή τη φορά αποφασισμένος να σταματήσει ένα δεύτερο εκχιονιστικό μηχάνημα που βρισκόταν μπροστά προκειμένου να του κάνει παρατηρήσεις.