Σκηνές τρόμου: Λεοπάρδαλη στην Ινδία κατασπαράζει τουλάχιστον πέντε ανθρώπους αφού εισέβαλε γεμάτο δικαστήριο (vid)

Newsroom
Σκηνές τρόμου: Λεοπάρδαλη στην Ινδία κατασπαράζει τουλάχιστον πέντε ανθρώπους αφού εισέβαλε γεμάτο δικαστήριο (vid)
Μια λεοπάρδαλη κατασπάραξε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους αφού μπήκε σε δικαστήριο στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Ινδίας την Τετάρτη(08/02).

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία και πλάνα μέσα από το κρατικό δικαστικό μέγαρο στο Ghaziabad κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν αρκετούς άνδρες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της λυσσαλέας επίθεσης λεοπάρδαλης.

Τα βίντεο δείχνουν αστυνομικούς ντυμένους με αλεξίσφαιρα περιβλήματα να ανεμίζουν φλεγόμενα ραβδιά και να απλώνουν δίχτυα μέσα στο δικαστικό μέγαρο σε μια προσπάθεια να συλλάβουν το άγριο ζώο. Δεν είναι σαφές πώς βρέθηκε η λεοπάρδαλη στο κτίριο.

Η Γκαζιαμπάντ βρίσκεται στην ανατολική άκρη του Νέου Δελχί και είναι κοντά σε δάσος που αποτελεί γνωστό βιότοπο λεοπάρδαλης. Τουλάχιστον 12.000 λεοπαρδάλεις ζουν στην Ινδία. Τα ζώα έχουν χαρακτηριστεί ως ευάλωτα είδη από τη Διεθνή Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης.

Παρά το γεγονός αυτό, αξιωματούχοι λένε ότι μία λεοπάρδαλη σκοτώνεται κατά μέσο όρο την ημέρα στην Ινδία επειδή περιπλανιέται σε περιοχές που καταλαμβάνονται από ανθρώπους. Ο αριθμός αυτών των περιστατικών αυξάνεται λόγω της συρρίκνωσης των δασικών εκτάσεων.

Ένας αξιωματικός του τοπικού αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσε ότι πέντε με έξι άτομα τραυματίστηκαν. «Η λεοπάρδαλη πήδηξε πανικόβλητη μέσα στο δικαστικό συγκρότημα και πέντε με έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν», δήλωσαν.