Οριστικά εκτός Survivor All Star η Δαλάκα: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram και η σπόντα... για το κινητό

Newsroom
Οριστικά εκτός Survivor All Star η Δαλάκα: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram και η σπόντα... για το κινητό
Οριστικά εκτός Survivor All Star είναι η Κατερίνα Δαλάκα η οποία και ανακοίνωσε την είδηση με μία φωτογραφία γεμάτη αιχμές.

Η Κατερίνα Δαλάκα αποχώρησε οριστικά από το Survivor All Star καθώς η παραγωγή την έπιασε με κινητό τηλέφωνο κάτι που οι κανονισμοί το απαγορεύουν ρητά.

Έτσι, αποχωρίστηκε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ωστόσο απολαμβάνει ανέμελες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο. Στη φωτό που ανέβασε, απεικονίζεται η ίδια με τα ρούχα που την είχαμε συνηθίσει στο παιχνίδι και στους στίβους μάχης μόνο που έχει για φόντο μία ονειρική παραλία του Αγίου Δομίνικου, βρίσκεται σε κάποιο καφέ και απολαμβάνει τον καφέ της. Μάλιστα, είναι άκρως εκφραστική στο συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο ενώ στη λεζάντα γράφει: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου ..».

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποβληθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το παιχνίδι καθώς η παραγωγή την τιμώρησε μετά από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι την είδε μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό τηλέφωνο μέσα στη ζούγκλα.

Η Κατερίνα, σε αντίθεση με την Ασημίνα δεν ξέσπασε on camera και προτίμησε να αποχωρήσει αθόρυβα.