Το Netflix ξεκίνησε ήδη τους περιορισμούς κοινής χρήσης λογαριασμών στην Ευρώπη: Αναλυτικά οι οδηγίες

Παύλος Παπαπαύλου
Το Netflix ξεκίνησε ήδη τους περιορισμούς κοινής χρήσης λογαριασμών στην Ευρώπη: Αναλυτικά οι οδηγίες
Δεν θα αργήσει η ώρα που θα έρθει και προς τα μέρη μας.

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του Netflix για τον περιορισμό κοινής χρήσης λογαριασμών έφερε αντιδράσεις και η εταιρεία προχώρησε σε διαψεύσεις σχετικά με το θέμα, σημειώνοντας μάλιστα πως η σχετική σελίδα στο FAQ του blog της θα αφαιρεθεί.

Παρόλα αυτά, πριν από μερικές ώρες ανέβηκε ένα άρθρο όπου και αναφέρει πως ξεκινάει τη διαδικασία επίσημα πλέον σε Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Οι κάτοικοι αυτών των χωρών θα πρέπει να επιλέξουν το σπίτι του κεντρικού χρήστη και από εκεί και πέρα, όλοι όσοι συνδέονται εκτός της οικίας θα βλέπουν ένα μήνυμα όπως αυτό στην εικόνα που ακολουθεί.

Netflix

Αν θέλετε να συνεχίσετε να μοιράζεστε το λογαριασμό με τρίτους θα μπορείτε, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσουν και αυτοί κάποιο σχετικό τίμημα για είτε Standard είτε Premium συνδρομή.

Για όσους το επιθυμούν θα υποστηρίζεται και η μετατροπή ενός προφίλ σε νέο λογαριασμό. Μένει τώρα να δούμε πως θα αντιδράσουν οι συνδρομητές της πλατφόρμας και αν θα έχουμε μειώσεις ή αυξήσεις συνδρομών στα επόμενα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.