Έτερος Εγώ-Νέμεσις: O ρόλος έκπληξη του Stan και το νέο τραγούδι του στον τρίτο κύκλο της σειράς

Έτερος Εγώ-Νέμεσις: O ρόλος έκπληξη του Stan και το νέο τραγούδι του στον τρίτο κύκλο της σειράς
Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε για λίγο την πίστα και συμμετέχει στην τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» που έρχεται στην COSMOTE TV την Δευτέρα 13/2.

Η αναμονή ήταν μεγάλη. Μετά τα Έτερος εγώ - Ψυχές και Έτερος Εγώ - Κάθαρσις, περιμέναμε με αγωνία την ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα ερχόταν ο τρίτος κύκλος «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» της εξαιρετικής σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια στα κανάλια της COSMOTE TV. Πλέον τη γνωρίζουμε. Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 23:00 η σειρά κάνει πρεμιέρα στα COSMOTE CINEMA 1HD & COSMOTE TV Plus, με τον τρίτο κύκλο φέρνει μια εκρηκτική υπόθεση στο προσκήνιο.

Στα δύο πρώτα επεισόδια που μας παραχώρησε η COSMOTE TV και είδαμε λίγο πριν την πρεμιέρα τους, ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού. Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια.

Από την άλλη, η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη, όμως, σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση. Η αστυνομία ανακρίνει όσους εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.ά.

...

Η πιο ιδιαίτερη πάντως είσοδος είναι αυτή ενός γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, τον οποίο βλέπουμε σε ρόλο έκπληξη. Μιλάμε ασφαλώς για τον Στράτο Αντιπαριώτη κατά κόσμον «Stan», τον οποίο βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου να υποδύεται έναν dealer, φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν. Βαδίζοντας στα χνάρια άλλων διάσημων τραγουδιστών που έκαναν το πέρασμα τους από την υποκριτική, ο Stan λέει τις ατάκες του, ενώ στη συνέχεια μια παρέα χορεύει ένα νέο του τραγούδι.

«Κι όλα αυτά επειδή σ' αγαπάω μωρό μου πολύ», ακούμε στο ρεφρέν του τσιφτετελιού, το οποίο κάτι μας λέει ότι οτι το έχει γράψει ο Σωτήρης Τσαφούλιας ειδικά για το Έτερος Εγώ - Νέμεσις και έχει όλα τα φόντα για να γίνει σουξέ. Τουλάχιστον έτσι είχε γράψει σε spoiler που είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ο ίδιος ο Stan τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.