Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε σε ποια επεισόδια του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» θα γίνει χαμός (vid)

Newsroom
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε σε ποια επεισόδια του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» θα γίνει χαμός (vid)
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς έχει ξεκινήσει και ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκαλύπτει τι πρόκειται να δούμε.

Όπως είναι γνωστό η πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου. To «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» αποτελεί το
τελευταίο κύκλο της σειράς και θα προβληθεί από την Cosmote TV.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο αναφέρθηκε στο τι πρόκειται να δούμε στο τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης σειράς. Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έγινε, για το αν το trailer έχει αποκαλύψει αρκετά πράγματα, απάντησε.

«Πιστεύω πως παραπάνω από τρεις σκηνές δεν έπρεπε να έχουν φανεί». Τότε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, τον ρώτησε: «Έχει να κάνει κάτι με όπλα;». Εκείνος ανταποκρίθηκε: «Όχι ακριβώς. Έχει να κάνει με συνδέσεις προσώπων. Είναι σκηνές που θα υπάρχουν στα τελευταία επεισόδια».

Στην συνέχεια της συζήτησης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος τον ρώτησε: «Θύμισε μου, σε ποια επεισόδια γίνεται χαμός;». Τότε ο Τσαφούλιας απάντησε: «Ο μεγάλος χαμός γίνεται στο επτά και στο οκτώ. Το τελευταίο επεισόδιο έχει διάρκεια μια ώρα και είκοσι λεπτά. Είναι μια ταινία».

Μένει να δούμε την τροπή που θα πάρει η σειρά, καθώς και τις εκπλήξεις που θα μας επιφυλάσσει κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου.