Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα: Γονείς για πρώτη φορά με τον Αλμπέρτο Μποτία

Newsroom
Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα: Γονείς για πρώτη φορά με τον Αλμπέρτο Μποτία
Η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε μητέρα για πρώτη φορά, καθώς σήμερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Τον τελευταίο καιρό, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευε συχνά φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλιά της, σε διάφορα Instagram Stories, δείχνοντας στους φανς της πόσο είχε μεγαλώσει.

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τον Νοέμβριο ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, όπου πόζαρε δίπλα στον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, ενθουσίασε τότε τους θαυμαστές της με τα νέα της εγκυμοσύνης της.

Έκτοτε, δημοσίευε φωτογραφίες, με στιγμές της καθημερινότητάς της, ενώ σε πρόσφατο βίντεο στο TikTok.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα σε έξοδό τους στο Κολωνάκι. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, που προτιμούν να κρατάνε ιδιωτική, αν και τον περασμένο Ιανουάριο η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε για πρώτη φορά δημοσίως ότι είναι «ερωτευμένη και ευτυχισμένη».

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά... Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω "Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο". Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου», είπε στο κανάλι του Fipster στο Youtube.