Σάλος στο Survivor All Star: Περίεργα νυχτοπερπατήματα στη ζούγκλα ο Βασάλος και η Μαριαλένα (vid)

Newsroom
Σάλος στο Survivor All Star: Περίεργα νυχτοπερπατήματα στη ζούγκλα ο Βασάλος και η Μαριαλένα (vid)
Μυστήριο επικρατεί στο Survivor All Star με τα νυχτοπερπατήματα κάποιων παικτών όπως του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Το χθεσινό (6/2) επεισόδιο του Survivor All Star «άναψε» φωτιές καθώς προβλήθηκαν πλάνα με παίκτες της Μπλε ομάδας να φεύγουν το βράδυ από την καλύβα, την ώρα που όλοι κοιμόντουσαν και να χάνονται στο δάσος.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι σηκώθηκαν τη νύχτα και εξαφανίστηκαν μέσα στη ζούγκλα. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα επέστρεψαν μαζί στην καλύβα. Όλα αυτά κρυφά από τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι κοιμόντουσαν κουρασμένοι. Όταν επέστρεψαν από το δάσος, ξάπλωσαν δίπλα και κοιμήθηκαν κι οι ίδιοι.

«Το βράδυ έχω παρατηρήσει πως κάποιοι συμπαίκτες σηκώνονται και φεύγουν... άλλοι επιστρέφουν πιο γρήγορα, άλλοι καθυστερούν περισσότερο. Δεν μπορώ να τους ακολουθώ και να πηγαίνω μαζί τους για να δω τι κάνουν», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά.

«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι... Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», είπε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όλα αυτά λίγο μετά τις αποκαλύψεις και τις αιχμές του Κώστα Αναγνωστόπουλου ότι κάποιοι από την Μπλε ομάδα τρώνε κρυφά στο δάσος. Όπως ήταν φυσικό, έπειτα από αυτά τα πλάνα το Twitter πήρε φωτιά...

Η εξήγηση του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος πάντως, με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδωσε τη δική του εξήγηση για τα πλάνα Βασάλου και Μαριαλένας. «Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

t

tr