Ο τραπεζικός υπάλληλος που αποφάσισε να γίνει «δράκος χωρίς φύλο» (vid)

Newsroom
Ο τραπεζικός υπάλληλος που αποφάσισε να γίνει «δράκος χωρίς φύλο» (vid)
Πρώην τραπεζικός υπάλληλος, πατέρας, άλλαξε δραματικά το σώμα του για να μοιάζει με «δράκο χωρίς φύλο».

Είναι πραγματικότητα ότι πολλά περίεργα συμβαίνουν στον κόσμο και πολλοί άνθρωποι μπορεί να βρεθούν να παίρνουν πολύ αλλόκοτες αποφάσεις. H περίπτωση όμως του 61χρονου Τiamat Legion Medusa, από τις ΗΠΑ, είναι εξωπραγματική.

Πρόκειται για έναν πρώην τραπεζίτη που αποφάσισε ότι θέλει να καλύψει όλο του το σώμα με τατουάζ και σκουλαρίκια, με απώτερο σκοπό όπως o ίδιος δήλωσε να γίνει ο «πρώτος δράκος, χωρίς φύλο στον κόσμο», με μια δραματική μεταμόρφωση στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο 61χρονος κατάγεται από το Τέξας, και έχει περάσει την τελευταία δεκαετία της ζωής του προσπαθώντας να μοιάζει με δράκο και δεν θέλει να προσδιορίζεται με αρσενικό ή θηλυκό άρθρο, αρκεί το «Μέδουσα».

Γεννήθηκε ως Richard Hernandez και εργάζονταν σε τράπεζα μέχρι να έρθει σε σύγκρουση με τους όρους συμμόρφωσης της εταιρείας και της επιθυμίες που ήθελε να πραγματοποιήσει.

«Ήμουν κοντά στα 50 , πριν αποφασίσω να ζήσω τη ζωή μου ως το φρικιό που είμαι. Είχα ήδη 79 σκουλαρίκια και τα περισσότερα από αυτά ήταν κρυμμένα», εξήγησε η Μέδουσα, που στο διαδίκτυο χρησιμοποιεί το όνομα Dragon Lady Medusa. «Αυτά που δεν ήταν κρυφά μπορούσα να τα βγάζω κάθε μέρα και να τα ξαναβάζω, πράγμα που συνήθιζα να κάνω».

Ωστόσο, η Μέδουσα ονειρευόταν από καιρό να προσθέσει πιο εμφανή piercings και τατουάζ που δεν ήταν κατάλληλα για τον κόσμο των οικονομικών, έτσι στη συνέχεια εγκατέλειψε την καριέρα στα τραπεζικά και ξεκίνησε να κυνηγά το όνειρο, να γίνει δράκος.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, η Μέδουσα έκανε τατουάζ στο πρόσωπό, χώρισε τη γλώσσα της ώστε να είναι διχαλωτή σαν κάποιου ερπετού και πρόσθεσε ακόμη και εμφυτεύματα που παραπέμπουν σε κέρατα αξίας 80.000 δολαρίων στο μέτωπό, στο πλαίσιο της μεγάλης μεταμόρφωσης.