Η απίστευτη στιγμή που παραλία ξέβρασε παγωμένο καρχαρία

Newsroom
Η απίστευτη στιγμή που παραλία ξέβρασε παγωμένο καρχαρία
Το θηρίο βρέθηκε ξεβρασμένο στην παραλία «Cold Storage Beach» από έναν τοπικό φωτογράφο. Η γυναίκα μοιράστηκε το μοναδικό στιγμιότυπο στο λογαριασμό της στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ένας νεκρός, μερικώς παγωμένος καρχαρίας ξεβράστηκε σε μια παραλία στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ.

Γύρω στις 14:30 τοπική ώρα το Σάββατο (04/02), μια φωτογράφος έκανε βόλτα στην παραλία Cold Storage Beach , όταν συνάντησε το μοναδικό αυτό θέαμα. Ο καρχαρίας ήταν ξαπλωμένος στη μία πλευρά, με το στόμα ανοιχτό και τα δόντια έξω, στην έρημη παραλία που ήταν καλυμμένη από πάγο.

Η φωτογράφος, Amie Medeiros, δήλωσε πως έμεινε άναυδη, μόλις αντίκρισε το ζώο σε αυτή την κατάσταση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πιστεύεται ότι ο καρχαρίας μπορεί να είχε υποστεί τραύματα στο πλευρό του και αργότερα να υπέκυψε σε αυτά. Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης ένα μακρύ βαθύ κόψιμο σε ένα από τα πτερύγια του.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μάρτυρες μιας «Αρκτικής Έκρηξης», όπου ο ψυχρός καιρός έχει προκαλέσει θερμοκρασίες που σπάνε ρεκόρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian, 150 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τις ακραίες καιρικές συνθήκες που εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή των ανθρώπων για όσους δεν έχουν σπίτι.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε τους κατοίκους ότι οι θερμοκρασίες μπορεί να πέσουν κατά 10-25 βαθμούς Κελσίου με ανέμους έως και 40 χιλιόμετρα την ώρα.