Μπόγδανος και Γκότσης «φίδιαζαν» στη παραλία και ο Τάκης έγινε έξαλλος: «Κουβαλάω ξύλα κι εσείς κάθεστε» (vid)

Newsroom
Μπόγδανος και Γκότσης «φίδιαζαν» στη παραλία και ο Τάκης έγινε έξαλλος: «Κουβαλάω ξύλα κι εσείς κάθεστε» (vid)
Μέγαλη ένταση στην καλύβα των Μαχητών με τον Τάκη Καραγκούνια να διαμαρτύρεται έντονα ότι οι συμπαίκτες του δεν τον βοηθούν με τις εργασίες.

Έντονα παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες των Μπλε πως δεν κάνουν δουλειές στην καλύβα, εξέφρασε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor All Star.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Τάκης είπε ότι «δεν γίνεται να κουβαλάω εγώ ξύλα και οι άλλοι να κάθονται» αναφερόμενος όπως εξήγησε στη συνέχεια στον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση.

Επίσης δεν δίστασε να εκθέσει ,ενώπιων όλων των συμπαικτών του, τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο για την απουσία συμμετοχής στις περισσότερες δουλειές στην καλύβα. «Σε κάποια φάση είδα τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση να είναι αρκετά απομακρυσμένοι, κάτω από έναν φοίνικα και να μιλάνε. Κάτι που δεν με πειράζει μιας και άλλωστε το συνηθίζουν. Αλλά αυτό που με πείραξε είναι πως πρέπει να γίνουν κάποιες δουλειές και είναι απόντες. Δεν είναι δυνατόν να ερχόμαστε εδώ και να κάνουμε ηλιοθεραπεία, μποτέ, να τριβόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα άλλο! Αν πρέπει να παρεξηγηθώ, ας παρεξηγηθώ. Εγώ όμως το καταθέτω γιατί αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να μοιράζονται οι δουλειές».

Εκείνοι ενοχλήθηκαν από τα σχόλια του Τάκη και του απάντησαν πως πάντα βοηθούν όταν υπάρχει ανάγκη στην καλύβα.

«Άμα μου λεγες να βοηθήσω δεν θα ερχομουν;» λέει ο Μπόγδανος με τον Τάκη να επιμένει πως μάζευε ξύλα μόνος του. Οι τόνοι ανέβηκαν αλλά οι παίκτες τα βρήκαν μετά από λίγο με τον Τάκη Καραγκούνια να ζητά συγγνώμη.